Optimus L7 II – Smartphone LG mid-range de buget [Hands On la MWC 2013]

Optimus L7 II - Smartphone LG mid-range de buget [Hands On la MWC 2013]

Optimus L7 II este un nou smartphone LG mid-range care urmeaza sa inlocuiasca actualul L7 prezent si pe piata din Romania.

LG Optimus L7 II Stand MWC 2013

Dupa cum stiam deja, LG pregateste inlocuirea seriei mid-range Optimus L cu noua serie Optimus L II, care aduce smartphone-uri de buget cu specificatii imbunatatite. Design-ul a ramas in mare parte acelasi, telefoanele suferind modificari minore in ceea ce priveste forma, materialele folosite sau asamblarea.

LG Optimus L7 II MWC 2013

Pentru moment cel mai potent membru al noii serii va fi Optimus L7 II, smartphone pe care l-am intalnit si noi la standul LG din cadrul expozitiei MWC 2013. Dupa ce l-am butonat si intors pe toate partile, pot sa spun ca succesul acestui model va depinde in mare parte de pretul la care va fi gasit si la noi pe piata. Asta pentru ca avem de-a face cu un terminal mid-range cu veleitati de best-buy mai ales in categoria smartphone-urilor de sub 1000 de lei.

Hans-On LG-Optimus-L7-II

Platforma hardware bazata pe procesorul dual-core la 1GHz, cei 768MB RAM da viata display-ului IPS de 4,3 inci la 480 x 800 pixeli, fara nici cel mai mic lag. Din punct de vedere al sistemului de operare, Optimus L7 II ruleaza Android 4.1.2 si vine cu aplicatiile proprietare LG : QuickMemo (notite scrise de mana), Quick Button (o tasta programabila pentru orice aplicatie), Safety Care (contact in caz de urgenta). Mai jos gasiti un scurt hands on al micutului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: