13 feb. 2013 | 20:00

LG lanseaza noua generatie Optimus L II

ACTUALITATE
LG lanseaza noua generatie Optimus L II

Optimus L II vine sa continue succesul primei generatii din seria Optimus L.

Optimus L Series II 1_L7_L5_L3

Cei de la LG se pregatesc pentru Mobile World Congress 2013 si anunta lansarea noii generatii Optimus L II. Aceasta ar trebui sa continue rezultatele bune optinute de smartphone-urile mainstream Optimus L, care au fost vandute in peste 10 milioane de exemplare in 10 luni de la lansare.

Modificarile aduse prin introducerea celei de-a doua generatii vizeaza atat aspectul telefoanelor cat si performanta acestora. Astfel vorbim de un design cu o rama micsorata, capacul spate modificat si prezenta iluminarii LED pentru tasta home. Mai mult decat atat Optimus L II aduce display-uri IPS si capacitati extinse ale acumulatorului. 

Optimus L Series II 3_L5_L7_L3

Ca sa va puteti face o idee cu privire la imbunatatiri, aflati ca Optimus L3 II vine cu un ecran de 3,2 inci QVGA IPS, o baterie de 1540 mAh, iar Optimus L5 II cu un display marit de 4.0 inci si un acumulator de 1700 mAh. Imbunatatiri notabile au fost facute si vedetei Optimus L7 care mai nou va avea sub capota un procesor dual-core la 1GHz, 768 MB RAM, o camera de 8 megapixeli si un acumulator extins la 2469 mAh. Producatorul coreean a anuntat ca pregateste si lansarea unei versiuni dual SIM pentru Optimus L7 II, care ar urma sa fie disponibila in Rusia incepand cu aceasta saptamana.

Smartphone-urile din seria Optimus L II vin si cu o serie de imbunatatiri software pe langa ultima varianta de Android 4.1, precum: QuickMemo (notite scrise de mana), Quick Button (o tasta programabila pentru orice aplicatie), Safety Care (contact in caz de urgenta).

Optimus L Series II_2_L5_L7_L3

Urmeaza sa vedem de ce sunt in stare noile modele pe parcursul MWC 2013 si ulterior la ce preturi vor ajunge si la noi pe piata. Judecand dupa specificatii probabil asistam la o simpla inlocuire a seriei Optimul L cu Optimus L II si implicit nu vom avea de-a face cu preturi mult mai mari.