O versiune imbunatatita a lui LG Optimus G va ajunge in Europa

O versiune imbunatatita a lui LG Optimus G va ajunge in Europa

LG Electronics va lansa in aceasta luna cea mai noua versiune de LG Optimus G, cu imbunatatiri semnificative fata de modelul anterior.

LG_Optimus_G_Europe

LG Electronics lanseaza in aceasta luna, in Europa, cel mai performant smartphone al companiei, LG Optimus G, care incorporeaza functii imbunatatite fata de modelul deja lansat pe anumite piete, in ultimul trimestru al anului 2012. Mult asteptatul smartphone LG va fi lansat in Europa ajungand in aceasta luna in Suedia, urmand lansarea si pe alte piete europene, precum Franta, Germania si Italia. In Romania, LG Optimus G va ajunge la sfarsitul lunii martie, fiind disponibil in reteaua Orange.

LG Optimus G va avea instalat Andoid Jelly Bean 4.1.2, un display IPS ce beneficiaza de tehnologia proprietara LG ZeroGap Touch si reprezinta un touchscreen ce raspunde mai bine la comenzi, mai bine cel putin decat platformele anterioare. Ecranul cu o rezolutie de 1280×768 Pixeli este protejat cu un strat Gorilla Glass 2.

Imbunatatirile se refera strict la UI-ul conceput de LG, mai exact la interfata de utilizare a dispozitivului. Aceasta include optiuni precum QSlide, Safety Care si Privacy Keeper pe langa Google Now, FilmStrip View si Expandable Notification.

Pretul este momentan indisponibil. Sau de nedezvaluit. Sau necunoscut.