LG Optimus F – O noua serie de smartphone-uri LTE

LG Optimus F - O noua serie de smartphone-uri LTE

LG Optimus F reprezinta cea mai noua serie de smartphone-uri mainstream cu LTE lansata de producatorul coreean cu ocazia MWC 2013.

LG Optimus F Series

Daca in urma cu cateva zile discutam despre noile aparitii din seria Optimus L II, astazi vorbim despre doua modele noi noute: Optimus F5 si Optimus F7 care urmeaza sa fie prezentate oficial in cadrul expozitiei de la Barcelona.

Cele doua smartphone-uri se remarca prin specificatii usor peste media din gama mainstream si mai ales prin viteza de navigare datorata modului 4G LTE integrat.

In ordinea numerelor de pe tricou, LG Optimus F5 se lauda cu un display IPS de 4,3 inci, un procesor dual-core la 1,2GHz si, 1GB RAM, 8GB memorie interna, suport pentru microSD-uri, camera de 5 megapixeli si un acumulator de 2150 mAh. LG Optimus L7 vine cu un display ceva mai mare, True HD IPS de 4,7 inci, procesor dual-core la 1,5GHz, 2GB RAM, 8GB memorie interna, suport pentru carduri microSD, o camera de 8 megapixeli si nu in ultimul rand un acumulator de 2540 mAh.

LG Optimus F7 UI

Ambele telefoane ruleaza Android Jelly Bean 4.1.2 si vin cu o serie intreaga de bunatati software preinstalate de LG: interfata UX avansata, QSlide upgradat, Live Zooming si aplicatii precum: QuickMemo, QTranslator, Video Wiz, Safety Care s.a.

Momentan nu au fost facute publice date cu privire la disponibilitatea pe piata locala sau preturile la care vor fi comercializate, dar va vom oferi mai multe informatii despre cele doua modele de la MWC 2013, incepand de luni 25 februarie.

Citește și: