LG isi promoveaza TV-urile Ultra HD intr-un mod amuzant [VIDEO]

Incercand sa atraga atentia asupra modului in care traiesti o experienta printr-un de 84 de inci Ultra HD, sud-coreenii au creat acest clip.

In acest an la IFA 2013, cuvantul de ordine pentru TV-uri este 4K. Aproape fiecare producator de televizoare a incercat sa impresioneze audienta prin panouri din ce in ce mai mari care afiseaza continut ultra hd. Desi este greu de apreciat daca de aproape o scena reprodusa pe un astfel de panou te poate convinge ca a venit apocalipsa, exact asta incearca sa te convinga cei de la prin clipul de promovare de mai sus.

O persoana intra la un interviu pentru un loc de munca doar pentru ca, dupa cateva minute, un meteorit sa atace planeta Pamant. In respectivul context, camera incepe sa se miste, se face intuneric de la norul de fum care se creeaza si se provoaca o isterie. Acesta este scenariul folosit de LG aici, in care un televizor de 84 de inci este folosit, superb, ca fereastra virtuala. Desi nu stim sigur pentru cat timp au stat in intuneric persoanele venite la interviu, inainte sa realizeze ca le era jucata o poanta, clipul pare destul de veridic.

In mod normal, oricine poate realiza diferenta dintre actiunea care se petrece dincolo de un geam sau printr-un TV. S-ar putea ca in cazul unui TV 4K de mari dimensiuni linia respectiva sa fie incetosata mai mult, dar zguduitul camerei pare mai convingator ca vine apocalipsa decat imaginile afisate pe un televizor.

LG Campanie Promovare 4K OLED TV

Alexandru Puiu
14:58 06.09.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video