Televizoare LG – Detalii fara limite la IFA 2013

Televizoare LG - Detalii fara limite la IFA 2013

In cadrul conferintei de la IFA Berlin, au fost prezentate televizoare LG si o multime de creatii noi ale producatorului sud-coreean, mai ales pe segmentul de multimedia si home entertainment.

LG OLED TV Curbat

Desigur ca la intrarea in stand se aflau cele mai recente si interesante produse ale producatorului, anume televizoare LG OLED curbate. Discutam de capabilitati 3D, si in pofida faptului ca au o diagonala de 55 inci, iar grosimea acestora, daca e sa nu luam in calcul decat marginea predominant vizibila este de doar 4 mm. La baza se afla, evident, piciorul, sistemul de prindere pe perete si segmentul cu conectorii pentru intrarile video.

Pretul unei astfel de bijuterii este de aproximativ 9000 euro, cel putin atat am vazut aici in Germania, diferentele fiind probabil minime pentru piata noastra.

Trebuie sa mentionam ca este un Smart TV cu rezolutie FullHD, iar imaginea este absolut impecabila. Discutam de un panou OLED, acel tip de panou care acum cativa ani era prezentat la CES, intr-o diagonala maxima de 20 inci. Pe atunci, pretul unui astfel de produs era de aproximativ 20.000 dolari. Interesant cum a evoluat si s-a ieftinit atat de repede tehnologia in acest domeniu.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/LG TV OLED Curbat/”/]

LG UHDTV

LG UHDTV 2

Proiectorul Laser de 100 inci este un alt produs foarte interesant pe care l-am descoperit, intr-un colt al standului, unde un reprezentant LG atragea presa si clientii. Isi facea treaba destul de bine daca am reusit sa fac doar cateva poze cu acesta, iar asta in decursul a jumatate de ora. Produsul este interesant mai ales prin claritatea imaginii pe care o ofera. Are o diagonala de 2,5 metri acesta si poate fi pozitionat la doar 15 cm de ecranul de proiectie antireflex cu care vine in pachet.

LG Proiector Laser

LG Proiector LAsaser 2

LG Proiector Laser 3

Citește și: