27 mart. 2013 | 10:40

Lenovo isi actualizeaza linia de all-in-one ThinkCentre

ACTUALITATE
Lenovo isi actualizeaza linia de all-in-one ThinkCentre

Cu noua linie ThinkCentre Edge 62z, Lenovo vrea sa acapareze , neglijata pana nu demult.

lenovo thinkcentre edge62z

Este surprinzator ce inseamna un sistem bine gandit, atat din punct de vedere al creatiei, al raportului pret/performanta, cat si al calitatii constructiei. Edge 62z este gandita din start pentru bugete reduse si spatii restranse.

Cu un pret de pornire de 550 dolari pentru cea mai ieftina configuratie, noua clasa de sisteme de la Lenovo pare sa aiba un scop maret. Daca isi joaca cartile cum trebuie in continuare, cu astfel de computere ne-am putea astepta ca in urmatorul an sa vedem mai multe PC-uri Lenovo in sedii bugetare, scoli si spitale.

este construit in jurul unui panou de 18,5 inci cu o configuratie interna care pleaca de la un Core i3 apartinand celei a treia generatii de procesoare Intel Core si un IGP Intel HD Graphics. La aceastea se adauga 6 porturi USB 2.0. Planificat pentru lansare incepand cu luna mai, noul all-in-one Lenovo este pregatit pentru o lansare internationala.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele