13 aug. 2013 | 10:02

Lansarea LG G2 in Coreea de Sud s-a transformat intr-un dezastru [VIDEO]

ACTUALITATE
Lansarea LG G2 in Coreea de Sud s-a transformat intr-un dezastru [VIDEO]

Campaniile de promovare ale unor producatori se pare ca nu sunt intotdeauna gandite pana la ultimul detaliu, fapt evident in cazul

WOrld war g LG G2 lansare

Nu a trecut decat o saptamana din momentul in care LG a anuntat cu surle si trambite la New York noul sau . Pentru ca la nivel global producatorul coreean si-a propus sa faca mai multe evenimente de lansare, in tara de origine a companiei s-a incercat ceva mult mai original decat o banala conferinta de presa.

Litera G supradimensionata din imaginea de mai sus este plina de baloane. Fiecare dintre acestea ascunde un cupon prin intermediul caruia oricine pune mana pe el va primi in mod gratuit un LG G2. Pentru ca s-a investit destul de mult in promovarea evenimentului de lansare, numarul celor care si-au incercat norocul la fata locului a fost foarte mare. Pentru ca organizatorii se pare ca nu s-au gandit la toate detaliile, respectivul eveniment s-a materializat intr-un dezastru de proportii.

Pentru simplul fapt ca participantii nu puteau sa zboare dupa baloanele care s-au grabit sa ajunga in zare, multi fie s-au calcat in picioare pentru a pune mana pe baloane exact atunci cand au fost lansate, fie au ajuns sa se impuste cu pistoale cu bile ,,din greseala”, incercand sa dea jos un balon. Cativa dintre ghinionisti au ajuns la spital. Pentru a preveni dezastrul de PR care s-a iscat, LG si-a cerut scuze si a promis ca va acoperi cheltuielile medicale are celor raniti la eveniment.

Desi surprinde o parte infima din scandalul creat, clipul de mai jos este o dovada clara a faptului ca multimile de oameni nu reprezinta un cadru propice pentru astfel de campanii bazate pe ,,care ajunge primul”.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele