Coreenii au parte de un LG G2 diferit de restul lumii [VIDEO]

, 10 Aug, 08:00

La doar cateva zile dupa , aflam ca in Coreea de Sud se va comercializa o alta varianta a performantului aparat.

LG G2 Coreea de sud varianta unboxing

In cadrul evenimentului de anuntare de la New York, desfasurat zilele trecute, oficialii de la LG au descris in detaliu noul lor varf de gama. Configuratia urmasului lui Optimus G a fost detaliata atunci si s-a insistat destul de mult pe aspecte precum bateria, spatiul de stocare si versiunile de comercializare. Nu a trecut mult timp si aflam ca in Coreea de Sud se va vinde o cu totul alta varianta a aparatului decat cea pe care o stim.

In clipul de unboxing de mai jos, postat in urma cu cateva zile pe YouTube, pe langa continutul cutiei noului gadget, mai aflam si alte cateva noutati. Aparent, disponibil doar in Coreea, va fi un cu o configuratie hardware complet diferita fata de cea pe care am descris-o anterior. In locul unei bateriei interne de 3000 mAh, aici LG a optat pentru o baterie ce poate fi schimbata cu usurinta de catre oricine, dar care este limitata la 2160 mAh. Aceasta este de tip Li-Ion. In plus, un alt aspect de care nu va beneficia nici un alt utilizator de LG G2 din lume, este posibilitatea extinderii spatiului de stocare prin intermediului unui card microSD.

Avand in vedere ca aceste beneficii importante nu va costa decat 0,24 milimetri in plus la grosime, eu sunt de parere ca foarte multi isi vor dori varianta sud-coreeana a aparatului. Mi-e teama insa ca utilizarea smartphone-ului din imagine in alt teritoriu decat Coreea va fi o imposibilitate.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail