Jenessa Simons si-a implinit visul cu ajutorul lui Facebook

Jenessa Simons si-a implinit visul cu ajutorul lui Facebook

Facebook, prin natura sa, te ajuta sa socializezi cu prieteni si cunoscuti, pentru o domnisoara din SUA a reusit insa sa faca mult mai mult decat atat.

poveste JENESSA SIMONS FACEBOOK

In ultimele saptamani au inceput sa circule pe Facebook tot felul de povesti reprezentate printr-o poza care te invita la un Like+Share pentru a ajuta o cauza mai mult sau mai putin nobila. Sotia unui tip i-a impus acestuia sa aiba 100.000 like-uri pentru a-si da acordul pentru achizitia unei noi masini. Un tanar a trebuit sa stranga un numar similar de share-uri si like-uri pentru ca parintii sa-i cumpere un catelus. Povestea lui Jenessa Simons este insa cu totul alta.

Tanara adoptata a declansat o campanie prin imaginea de mai sus pentru a-si gasi parinti naturali. Trei zile, iar 150.000 de share-uri mai tarziu visul Jenessei s-a confirmat. O doamna a contactat-o, iar ulterior s-a dovedit a fi mama ei naturala. Prima dovada la care a apelat pentru a o convinge ca este cu adevarat mama ei a constat in cateva imagini de cand aceasta era mica. Respectivele fotografii erau primite de la mama sa adoptiva in primele luni dupa nastere. Astfel de povesti nu sunt unice pe Facebook, motiv pentru care, ocazional, reteaua de socializare poate dovedi cat de important este sa socializezi si, de asemenea, sa folosesti acele butoane de Like & Share.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: