11 feb. 2013 | 10:20

Ceasul cu iOS e mai aproape decat credem

ACTUALITATE
Ceasul cu iOS e mai aproape decat credem

Daca ar fi sa credem niste surse apropiate de Apple, compania americana lucreaza destul de intens la un ceas inteligent cu iOS si cu un display flexibil.

Apple Flexible Watch

Cei de la New York Times au publicat in acest weekend un material destul de veridic legat de un posibil ceas inteligent al celor de la Apple. Desi astfel de zvonuri s-au mai vehiculat in trecut, de aceasta data, cei de la WSJ au informatii legate si de un posibil contract cu Foxconn pentru partea de asamblare.

Instrumentul in cauza se pare este rezultatul mai multor experimente cu panouri flexibile si dispozitive cu iOS ce ar putea fi purtate in jurul mainii. Mentiunea sistemului de operare iOS implica o functionalitate mult mai apropiata de cea a unui iPhone decat a popularului iPod nano.

Cu toate ca exista putine informatii care sa ne convinga de existenta acestui eventual smart watch, daca Apple vrea sa intre in aceasta piata, acum e momentul. Avand in vedere avansurile in panouri flexibile din ultima perioada si a fluxului foarte mare de ceasuri inteligente de la CES 2013, gigantul din Cupertino are tot ce-i trebuie.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele