iOS 7 a dezamagit un copil pana la lacrimi [+VIDEO]

iOS 7 a dezamagit un copil pana la lacrimi [+VIDEO]

Receptia cu siguranta nu a fost unanima, un copil de patru ani ajungand chiar sa planga din cauza schimbarilor de interfata.

iOS 7 boy crying schimbari tristete

Noul sistem de operare iesit din Cupertino, primul sub supravegherea designerului Johnny Ive, vine cu niste schimbari radicale de design care nu au incantat pe toata lumea. Din acest motiv, copii mai ales, care au o reticenta sporita la schimbari, nu au primit cu bratele deschise

Aceasta este povestea lui Jack Colling, un copilas de patru ani care ieri a inceput sa planga brusc. Motivul? A vrut sa se joace jocul lui preferat, Plants VS. Zombies. A luat iPad-ul in mana, dar in secunda urmatoare a realizat ca nimic nu mai era la fel pe iDevice-ul sau. Parintii sai i-au instalat noul update de iOS. Din cate veti vedea in clipul de mai jos, rezultatele au fost dezastruoase: ,,Ce s-a schimbat?”, il intreaba tatal sau pe copil. ,,Tot!”, raspunde acesta.

Nemultumirea vizavi de schimbarile introduse in iOS 7 este o problema majora in ultima saptamana si pe retelele de socializare. Pagini intregi de forumuri, postari pe Facebook si Twitter, toate sunt incarcate de frustrare si suparare in legatura cu ceea ce au facut Tim Cook si compania cu unul dintre cele mai indragite sisteme de operare din lume.

Daca nu vedeti clipul integrat mai jos, acesta poate fi vizionat pe Telegraph.co.uk.

Citește și: