Biostar dezvaluie placile de baza cu LGA1150 pentru Intel Haswell

Biostar dezvaluie placile de baza cu LGA1150 pentru Intel Haswell

Credeati ca anul acesta am scapat? Ei bine nu, Intel va lansa seria Haswell de procesoare, si placile de baza sunt deja aici, Biostar ne demonstreaza acest lucru.

Biostar 41a

Daca va ganditi ca se va schimba din nou scoket-ul… ei bine ati ghicit, de la LGA 1155 se va trece la LGA1150. Inca 5 pini care nu erau folositi, insa ii putem scoate pentru a face imposibila compatibilitatea cu vechile platforme. Nu este „vina” lui Biostar ci a lui Intel…chiar si sistemele PC au ajuns sa fie depasite dupa doar un an de la lansare… la fel ca si smartphone-urile si tabletele.

Noile placi se numesc HiFi-B85S2, HiFi-Z87X3D si HiFi-H87S3+. Denumirea HiFi vine de la noua tehnologie Biostar Puro legata de calitatea procesarii sunetului. Prima placa este in format microATX, detine un PCI Express 3.0 x16 si un PCI Express 2.0 x16, doua sloturi PCIe x1 si un slot PCI standard. Placa detine de asemenea si 6 porturi SATA 3 (6Gb/s) Gigabit LAN si 4 conectori USB 3.0. Porturile video sunt DVI, D-Sub si HDMI.

A doua varianta, H87S3+ este tot in format micro ATX, detine 4 sloturi de memorie RAM, un slot PCIe 3.0 x16, un slot PCIe x1 si doua sloturi PCI standard. Este chiar placa din imaginea de mai sus. Avem aici doua porturi USB 3.0 6 conectori SATA3 si porturi DVI, HDMI si D-Sub pentru video out.

A treia varianta, si cea mai puternica de altfel, are un chipset Z87 vine cu suport SLI sau CrossfireX, gratie celor doua sloturi PCIe 3.0 si a unul slot pe standardul 2.0. Aceiasi conectori sunt prezenti si pea aceasta, ca si la modelele anterior mentionate.

Biostar dezvaluie placile de baza cu LGA1150 pentru Intel Haswell

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: