Cu toate problemele, iOS 7 are o rata de adoptie mai mare decat iOS 6

Cu toate problemele, iOS 7 are o rata de adoptie mai mare decat iOS 6

Chiar daca foarte multi utilizatori s-au plans de interfata foarte colorata din se pare ca cei mai multi posesori de iDevice-uri si-au facut update.

Apple iOS 6 iOS 7 rata de adoptie

Mai era nevoie de vreo dovada a faptului ca sistemul de propagare a actualizarilor pe terminalele cu Android este defectuos? Ideea reiese si dintr-un nou studiu legat de viteza cu care posesorii de iDevice-uri s-au grabit sa-si instaleze iOS 7.

In prima seara de lansare, serverele Apple nu au facut fata foarte bine valurilor de curiosi, in mod evident. Cu toate acestea, foarte multi prefera astfel de probleme decat sa nu-si poata actualiza niciodata in mod oficial un smartphone care a costat intre 1000 si 2000 de lei, daca nu mai mult. Cu alte cuvinte, chiar si daca unele functii nu pot fi folosite pe terminale mai vechi, cele mai multe dintre ele sunt prezente atat pe un iPhone 4, cat si pe un . In concluzie, cei mai multi se bucura in egala masura de update.

Avand in vedere ca cei de la Apple se mandresc la fiecare conferinta cu rata de propagare a noilor versiuni de iOS pe terminale, la aproximativ o saptamana de la lansare, un grafic precum cel de mai sus era inevitabil. Realizat de Chitika, studiul a fost facut pornind de la numarul de iPhone-uri, iPad-uri si iPod-uri Touch care se conecteaza la retele de publicitate online.

In comparatie cu iOS 6, noul iOS 7 a ajuns mai repede pe aparate. Dupa 7 zile, iOS 7 este instalat pe 51,8 procente dintre aparate, in timp ce, in urma cu aproximativ un an, doar 47% dintre utilizatori au facut tranzitia la iOS 6 in aceeasi perioada de timp.

Desi este greu de gasit motivul pentru care peste 50% dintre posesorii de dispozitive portabile Apple au facut deja trecerea la noul iOS, curiozitatea vizavi de schimbarile de design, combinata cu amalgamul de functii noi, s-ar putea sa fie destul de sus in varful piramidei motivatiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI