Instagram.com te ajuta sa-ti vezi feed-urile pe PC

, 06 Feb, 13:40

Instagram face un nou pas catre o platforma online accesibila prin intermediul oricarui browser cu noul site Instagram.com .

Instagram online

Daca in urma cu aproximativ 2 luni Instagram iti crea automat o pagina de profil, noul site iti ofera acum in browser toata functionalitatea pe care o obtii folosind aplicatia omonima de iOS sau Android. Singura functie care ramane dedicata exclusiv aplicatiei de mobil este postarea de continut. In rest, prin browser puteti vedea toate pozele postate de cunoscuti, puteti comenta si la puteti vedea intr-o dimensiune mai mare decat pe ecranul telefonului sau al tabletei din dotare. Daca vreti sa dati like la o poza este suficient sa faceti click pe ea, la fel ca si in aplicatia de smartphone.

Desi aceasta schimbare fundamentala a conceptului serviciului este in mod clar influentata de achizitia de catre Facebook de anul trecut, co-fondatorul Kevin Systrom are si alt motiv. Acesta din urma a argumentat ca, desi este de parere ca fotografiile trebuie postate din deplasari, prezenta web a lui Instagram va permite utilizatorilor sa aiba o experienta mult mai placuta de browsing prin poze.

S-ar putea ca noul format al site-ul sa nu se fi propagat inca in toata lumea, din experimentele mele toate optiuile au fost dispoinibile la momentul scrierii acestei stiri.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail