Incepand de azi, turneul Wimbledon e disponibil live pe YouTube

Incepand de azi, turneul Wimbledon e disponibil live pe YouTube

Unul dintre cele mai populare turnee de tenis, Wimbledon, isi deschide azi portile pentru cei mai buni jucatori si este transmis .

wimbledon live on youtube

Cu siguranta nu are popularitatea unui festival international de muzica si nici a unei finale de cupa UEFA. In schimb, Turneul Wimbledon are .

Incepand cu acest an, cel mai vechi turneu de tenis din lume va incepe sa fie transmis in direct pe YouTube. Similar cu alte evenimente asemantatoare, toate clipurile pot fi vizionate in mod gratuit si nici macar nu trebuie sa fiti autentificati. Actiunea se va petrece exclusiv pe canalul de YouTube Wimbledon si tot aici veti gasi interviuri cu o parte semnificativa din jucatori, segmente video din spatele evenimentului, plus conferinte de presa.

Cu o vechime de aproximativ 100 de ani, campionatul paseste cu aceasta deciziein secolul tehnologiei. Cu alte cuvinte, daca nu aveti domiciliul in Londra si va incanta evenimentul, urmatoarele doua saptamani pot fi petrecute vizionandu-l pe YouTube, context in care va veti simti in mijlocul actiunii. Partea de finantare a fost asigurata de Rolex, iar daca nu ati fost inca motivati suficient pentru a viziona cateva meciuri in acest regim special, mai jos aveti integrat un preview.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: