Încărcare wireless, pentru iPhone 5S şi iPad Air prin iQi

Încărcare wireless, pentru iPhone 5S şi iPad Air prin iQi

Din ce în ce mai multe smartphone-uri cu Android vin cu , motiv pentru care un gadget cu numele de iQi o aduce la iPhone 5S.

iQi-Mobile-Wireless-Charging-for-iPhone 5s ipad air ipad mini

În mod evident, s-a creat un trend în jurul pentru terminale mobile. Producători precum Samsung sau Nokia şi-au lansat linii de acccesorii menite să aducă această funcţionalitate celor mai noi smartphone-uri ale lor. Pentru că Apple a evitat acest trend în cazul propriilor produse, producători ambiţiosi de accesorii pentru iDevice-uri au creat iQi, un dispozitiv dedicat aparatelor cu încărcător Lightning, gen iPhone 5, iPhone 5S, iPad 4, iPad Air sau iPad mini.

La această ora, iQi este un proiect care caută finanţare pe Indiegogo şi care, cu 19 zile până la final, a reuşit deja strângă 17.000 dolari din 30.000.

Spre deosebire de alte dispozive similare, iQi este foarte simplu de folosit şi reuşeşte să fie mai compact şi mai subţire decât concurenţa. Datorită faptului că vorbim aproape de o folie şi de un cablu de încărcare ultra finuţ care se poate ascunde sub orice husă, este evident că pe primul loc a venit compatibilitatea cu iDevice-urile recente create în Cupertino în ultimii doi ani. Practic, singura limitare a gadgetului iQi este legată de faptul că funcţionează în tandem smartphone-uri şi tablete dotate cu încărcător Lightning.

Trecând peste faptul că trebuie să vă achiziţionaţi o husă pentru a profita de aparatul din imagini, merită să reţineţi că la această oră un set iQi se rezumă la o investiţie de aproximativ 50 de dolari. Vorbim de un pachet ce include respectiva folie şi într-un încărcător ce se va potrivi tuturor dispozitivelor compatibile cu standardul Qi Wireless.

Citește și: