28 nov. 2013 | 13:10

În noua campanie anti-Google, Microsoft atacă Chromebook-urile [VIDEO]

ACTUALITATE
În noua campanie anti-Google, Microsoft atacă Chromebook-urile [VIDEO]

Vi se parea cumva că Microsoft a uitat de ? Vă înşelaţi! Respectiva campanie anti-Google tocmai a beneficiat de un update important.

Scroogled Top Tech

Este incredibil efortul creativ şi financiar depus de Microsoft cu scopul de a ataca . Nici măcar nu contează dacă vorbim de hardware sau software, de Gmail sau mai recentele Chromebook-uri, toate cad victime atacurilor agresive orchestrate de gigantul din Redmond în a sa campanie anti-Google .

În cel mai nou clip din seria Scroogled, Microsoft a apelat la echipa din spatele reality show-ului Pawn Stars de pe History Channel, Rick Harrison şi Richard “The Old Man” Harrison. Cei doi descurajează cu entuziasm o domnişoară care încercă să le vândă în regim de amanet un Chromebook, în final refuzând să-i ofere vreun dolar pe respectivul produs. Printre argumentele folosite în dezbaterea regizată se numără faptul că fără o conexiune la internet un Google Chromebook e o cărămidă. În plus, se insistă pe faptul că tot ceea ce faceţi pe un astfel de sistem portabil este folosit de Google pentru a vă oferi reclame personalizate.

Deşi există, ca de fiecare dată, un grăunte de adevăr în cazul acestor episoade de campanie anti-Google, mă tem că în final Microsoft s-ar putea să arate mai rău activând cu astfel de practici. Nu recunosc modelul exact de Chromebook folosit în clipul de aproximativ 1,5 minute, dar sunt curios dacă nu cumva este un Acer, un  brand a cărui tabletă cu Windows 8 o vedeam lăudată în urmă cu câteva săptămâni în altă reclamă a companiei conduse de Steve Ballmer.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele