HTC One Developer Edition va ajuta dezvoltatorii incepand cu 19 aprilie

HTC One Developer Edition va ajuta dezvoltatorii incepand cu 19 aprilie
11:00 07.04.2013

Pentru ca are un angajament semnificativ in fata dezvoltatorilor de aplicatii, HTC a anuntat oficial Developer Edition.

HTC One developer edition

HTC are probleme mari cu rata de adoptie internationala a propriilor terminale. Desi mai are mult de mancat pana sa concureze cu Samsung pe taramul dispozitivelor foarte cautate, HTC One este unul dintre cele mai spectaculoase modele ale companiei. Din acest motiv, nu este o surpriza foarte mare faptul ca, dupa ce si-a remediat problemele legate de productie, compania taiwaneza vrea sa reinventeze HTC One intr-o variantea destinata dezvoltatorilor.

HTC One Developer Edition este o versiune a performantului terminal care va ajunge pe 19 aprilie in mainile primilor utilizatori. Destinat celor care isi doresc mai multe de la varful de gama al taiwanezilor, noul One a fost detaliat in cadrul . Cu un pret final de 650 dolari, aparatul vine neblocat in retea si, in varianta Developer, are si bootloader-ul accesibil pentru experimente. Daca sunteti dezvoltator si lucrati la o noua aplicatie, pe langa cei 64GB spatiu de stocare, noul One va veni preinstalat cu API-uri deschise pentru realizarea de aplicatii.

Nu mai ramane decat sa-l vedem si in magazine in cateva satapamani. Important este ca, indiferent cate versiuni de HTC One sunt lansate pe piata, acestea vor reprezenta o noua metoda prin care HTC sa atraga utilizatori de Android cu pretentii.

loading...