HTC M7 iese la lumina pe internet

HTC M7 iese la lumina pe internet

HTC M7, viitorul flagship al prucatorului taiwanez se pregateste de lansare si acest lucru se simte prin cresterea numarului de zvonuri.

HTC M7

Tot la capitolul zvonuri intra si o noua imagine aparuta pe internet, in care este prezentat noul smartphone. Fotografia seamana oarecum cu noile device-uri BlackBerry 10, care au tot aparut online inainte de lansarea oficiala. Poza nu spune prea multe despre urmatoarea revelatie a celor de la HTC. Cel mult putem sa speculam o carcasa slim unibody, fabricata din aluminiu, mardini cat mai mici ale display-ului, un set de difuzore eventual stereo (de aici grila dubla) si ceva butoane de control pe partea dreapta (poate unul pentru camera).

HTC M7 Zvon

Mare parte din specificatii au fost deja speculate si am discutat si noi despre acest subiect, dar ramane sa vedem daca intr-adevar acest monstru isi va face aparitia in cadrul MWC 2013. Daca se confirma si zvonurile legate de pret, 600 de dolari pentru un smartphone cu display Full HD de 4,7 inci, procesor quad-core si o multime de alte bunatati tehnice, inseamna ca noul Samsung Galaxy S IV ar putea avea concurenta seriosa.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: