HTC M4, fratele mai mic al lui HTC One, se pregateste de lansare

HTC M4, fratele mai mic al lui HTC One, se pregateste de lansare

Pentru ca nu toti vor avea foarte multi bani pentru un HTC One, compania taiwaneza ne pregateste

HTC M4 leak One rendering

Vehiculat de ceva timp, abstractul HTC M4 are mari sanse ca atunci cand va fi lansat oficial sa poarte alt nume. Indifernt de denumire, cei de la PhoneArena.com au reusit sa puna mana pe primele imagini ale urmatorului terminal mainstream creat de HTC.

Cu o inspiratie evidenta din , gadgetul din imagine pare sa arate foarte bine pentru un terminal care nu se adreseaza segmentului high end. Brandingul Beats care troneaza pe spate, designul inspirat in continuare de conceptul unibody si difuzoarele frontale, toate tradeaza un smartphone trainic care isi propune sa impresioneze audienta.

HTC M4 este planificat ca fiind o alternativa pentru HTC One, varful de gama al companiei cu un ecran Full HD de 5 inci. Construit in jurul unui panou de 4,3 inci 720p, noul aparat va avea un procesor dual core la o frecventa momentan necunoscuta, 2GB RAM si 16GB de spatiu de stocare. Camera ar trebui sa nu se bata in numar de megapixeli deoarece va utiliza aceeasi tehnologie Ultrapixel introdusa pentru prima oara cu HTC One.

Preinstalat cu Android 4.2 Jelly Bean si dotat cu conectivitate 4G LTE, noul aparat ar trebui sa ne atraga atentia de pe rafturile magazinelor incepand cu cel de al doilea trimestrul al acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: