HTC cocheteaza cu dezvoltarea unei solutii cartografice proprietare

HTC cocheteaza cu dezvoltarea unei solutii cartografice proprietare

Pentru ca Nokia a facut o treaba atat de buna cu propria solutia cartografica la carea a lucrat cativa ani,

HTC Maps

O parte din aura de exclusivitate pe care o au terminalele Lumia din ecosistemul Windows Phone este definita printr-un set de aplicatii proprietare. Desi multe dintre ele au ajuns si pe celelalte smartphone-uri cu WP, Nokia nu a ezitat in numeroase randuri sa afirme ca cea mai buna experienta pentru va ramane pe terminalele Nokia.

HTC pare ca vrea sa incerce ceva similar pe propriile smartphone-uri. Mai multe surse au confirmat ca HTC vrea sa inveseasca semnificativ intr-o solutie proprie de navigatie si intr-una cartografica. Merita retinut ca aceste zvonuri nu sunt primele incursiuni ale HTC intr-un domeniu condus de Google, Nokia si, in mica masura, Apple. HTC Locations, a fost o aplicatie de Windows Phone care din pacate nu mai este disponibila in magazinul virtual de aplicatii al Microsoft. Desi nu se stie daca HTC va  incerca modernizarea aplicatiei din imaginea de mai sus sau daca va crea alta de la zero, compania pare hotarata sa creeze o aplicatie competitiva.

Chiar daca sunt mari sanse ca o astfel de solutie de navigatie sa se materializeze, ramane sa vedem daca va fi disponibila exclusiv pe Windows Phone sau va putea la fel de usor sa fie descarcata din Google Play, la un momentdat. De cele mai multe ori, astfel de initiative sunt foarte costisitoare, dar avand in vedere efortul financiar remarcabil facut anul trecut cu Beats, nimic nu ne mai surprinde cand vorbim de HTC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: