MWC 2013: HTC One la prima mana [Hands On]

MWC 2013: HTC One la prima mana [Hands On]

Cu ocazia Mobile World Congress am reusit sa pun mana pentru prima data pe HTC One, noul flagship al companiei taiwaneze. Telefonul este o atractie importanta a show-ului din Barcelona de anul acesta, intrucat ofera o privire catre viitorul brandului HTC atat din punct de vedere al designului exterior, cat si al designului interfetei Sense. 

HTC One

Caracteristicile importante ale lui One pe care a fost pus accentul in cadrul MWC 2013 au fost pe partea de software. Zoe, noul mod de captare de clipuri video scurte si redarea unei galerii printr-un colaj realizat din tot continutul galeriei este „starul”, insa nu este tot ce are de oferit noul terminal mobil. BlinkFreed ofera informatii direct pe ecranul de pornire din domeniile pe care utilizatorii le prefera, sau din site-urile prefera utilizatorii. De asemenea, Blinkfeed poate sa ofere un flux de informatii de pe retele sociale precum Facebook.

Senzorul foto Ultra Pixel este impresionant in persoana, oferind imagini la o calitate foarte inalta, chiar daca rezolutia acestora nu este deloc impresionanta. Cu toate acestea, nivelul de detalii pe care imaginile captate cu HTC One este de laudat. Nici partea audio nu este de lepadat, sistemul sonor BoomSound si utilizarea tehnologiei Beats oferind probabil cel mai clar sunet pe care il poti auzi din difuzoarele unui telefon mobil.

HTC One este unul dintre cele mai interesante telefoane din ultima vreme si cu siguranta va primi atentie din partea fanilor companiei taiwaneze, dar si din partea celor care au detinut terminalele altor companii si sunt in cautare de ceva nou.

Iata o prezentare scurta a functiilor mai interesante ale telefonului direct de la fata locului:

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/HTC One/”/]

Citește și: