Hisense anunta noi tablete accesibile: Sero 7 Pro si Sero LT

Hisense anunta noi tablete accesibile: Sero 7 Pro si Sero LT

Pentru ca este destul de greu sa te lupti cu giganti precum Samsung sau Asus la specificatii,

hisense sero 7 pro

In cadrul unui eveniment desfasurat la New York, cateva tablete noi menite sa atraga un public cat mai larg. Desi sunt de parere ca cei mai multi utilizatori prefera sa dea un ban in plus pentru un brand pe care-l cunosc decat sa-si cumpere un produs al unui brand necunoscut in care nu au atat de multa incredere, cei de la Hisense au mers pe alt principiu. Ei spera ca in 2013 pretul sa faca diferenta.

Hisense Sero 7 Pro are niste linii de design similare cu Google Nexus 7, o tableta ce exista pe piata de aproximativ un an, si care in continuare se vinde foarte bine. Are 7 inci, de aici si numarul din titlu, integreaza un panou IPS 720p (1280 x 720) si un SoC Tegra 3 – T30, tactat la 1,3 GHz si vine preinstalata cu Android 4.2.2. Spatiul de stocare implicit va fi de 8GB, iar prin intermediul unui card microSD, capacitatea poate fi extinsa. Autonomia este asigurata de o baterie de 4000 mAh. Ca si pret, chiar daca o parte din specificatii sunt identice cu cele de la Nexus, Sero 7 Pro poate fi achizitionata in SUA cu doar 149 dolari.

Sero LT este o tableta low cost, de aici si pretul de 99 dolari practicat. In acest caz, panoul de 7 inci are o rezolutie de 1024 x 600 pixeli si procesorul din spate este un dual core tactat la 1,6 GHz. Aici deja scade versiunea de Android de la 4.2 la 4.1. Spatiul de stocare predefinit este egal cu 4GB, iar bateria are o capacitate de 3400 mAh. Daca ar fi sa privim pragmatic utlitatea unui astfel de gadget, un copil s-ar bucura probabil de ea mai mult decat un adult.