27 oct. 2013 | 13:27

Grija mare la Twitter pentru Windows Phone

ACTUALITATE
Grija mare la Twitter pentru Windows Phone

Din pacate, in ultima perioada, s-a descoperit ca pentru Windows Phone va consuma excesiv de mult trafic fara sa faceti nimic deosebit.

Twitter Microsoft Windows Phone 8 WP8 app

Desi cei de la Twitter rareori creeaza probleme printr-o , exact asta s-a intamplat zilele trecute. Mai multi utilizatori de Windows Phone au sesizat ca aplicatia oficiala a popularului serviciu de micro-blogging consuma foarte mult trafic din cauza unor reimprospatari de informatii din fundal. Aparent, sunt descarcate in mod repetat aceleasi poze de profil ale conturilor pe care le aveti pe Twitter. In contextul in care vorbim de aproximativ 3GB de trafic intr-o singura saptamana, pentru o aplicatie menita sa afiseze aproape exclusiv continut in format text, aceasta este o problema destul de grava. Numarul abonamentelor cu trafic nelimitat pe mobil continua sa fie foarte putine, motiv pentru care riscati foarte usor sa platiti niste costuri suplimentare fara sa faceti nimic spectaculos.

Problema a ajuns si la urechile celor de la Microsoft care au incercat, macar partial sa gaseasca o solutie. In ceea ce priveste integrarea conturilor in sistemul de operare, pana cand cei de la Twitter vor remedia situatia, veti avea parte de actualizari automate doar o singura data pe zi din partea persoanelor pe care le urmariti. Daca afirmatiile gigantului din Redmond pe acest subiect se confirma, aparitia unei solutii s-ar putea sa dureze cateva saptamani, timp suficient sa fiti penalizati de operatorul vostru de telefonie. Cel mai bine ar fi sa profitati de o aplicatie de monitorizare a traficului de date gen Data Sense, pentru a va lamuri daca sunteti sau nu afectati.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele