Gorgeous Phototag te ajuta sa-ti personalizezi capturile creativ

Gorgeous Phototag te ajuta sa-ti personalizezi capturile creativ

De mult nu mai e suficient sa pui doar o poza pe , Gorgeous Phototag te ajuta sa-i atasezi un mesaj, un efect, sa-i dai un scop.

Gorgeous PhotoTag Windows Phone Microsoft

O aplicatie care probabil nu-si va mentine statutul de gratuitate pentru foarte mult timp este Gorgeous Phototag pentru . Nu este nici pe departe singura aplicatie din Windows Phone Store prin care puteti tag-ui o fotografie, in schimb s-ar putea sa fie cea mia draguta, fapt care deseori conteaza mai mult.

Cu un nume nu foarte simplu, dar clar si eficient precum aplicatia pe care o defineste, Gorgeous Phototag graviteaza in jurul unei singure idei. Te ajuta sa personalizezi o fotografie cu un amalgam de informatii in format text, sa o decupezi pentru a fi perfecta pentru Instagram si sa o partajezi pe reteaua sociala preferata. Mai mat sau mai transparent, textul pe care il atasati imaginii poate fi legat de vremea de afara din zona capturii, poate fi o data dintr-un calendar, orasul in care a fost realizata sau orice alta bucata de informatie care inseamna ceva pentru voi. Fonturile sunt multe si creative, iar daca ar exista conceptul de fotografie profi cu cateva linii de text pe ea, asa ar arata.

Pe partea de filtre, aveti nu mai putin de 20 de optiuni interesante si se integreaza perfect atat cu camera principala cat si cea frontala. Printre retelele de socializare suportate se numara Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr, Renren, Sina Weibo si VK.

In contextul in care vorbim de versiunea 1.0 a acestui program, daca sunteti utilizatori de Windows Phone, eu zic sa nu mai asteptati pana o luati la un test drive din WP Store.