Google Play Music All Access intra in Europa

, 08 Aug, 13:33

Serviciul Google Play Music All Access a ajuns si in Europa, la trei luni de la anuntarea oficiala si lansarea in Statele Unite.

Google Play Music All Access

Google Play Music All Access este disponibil momentan in cateva tari europene – Austria, Belgia, Franta, Ireland, Italia, Luxemburg, Portugalia, Spania si Regatul Unit. Despre restul lumii, deocamdata nu se stie nimic, dar probabil ca se lucreaza intens la acest aspect, mai ales ca e mult de recuperat fata de concurentul Spotify.

Pretul este de 8 euro, daca va inregistrati pana la 15 septembrie. Dupa aceasta data, abonamentul lunar va creste la 10 euro.

Spre deosebire de serviciile concurente, Google Play Music All Access este limitat la web si Android, fara versiuni desktop si iOS. Totusi, s-ar putea sa isi depaseasca acest handicap prin avantajele legate de posibilitatea de accesare de pe orice dispozitiv si de steaming-ul simultan de pe mai multe dispozitive. Daca aveti un feedback, nu ezitati sa impartasiti experienta cu noi!

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail