Galaxy Note 3 este primul smartphone Samsung cu USB 3.0

Galaxy Note 3 este primul smartphone Samsung cu USB 3.0

Cu toate ca am incercat sa surprindem toate detaliile noului phablet in , in continuare aflam noi informatii despre acesta.

IFA 2013 Samsung Galaxy Note 3 USB 3.0

Au trecut deja doua zile de cand cei de la Samsung au incercat sa ne convinga sa ne cumparam un ceas inteligent sau un nou smartphone care s-ar putea sa nu ne incapa in buzunar. Desi au fost explicate in detaliu in cadrul evenimentului, vor mai trece probabil cateva saptamani pana vom aprecia cum se cuvine toate schimbarile introduse de Samsung cu aceste dispozitive.

Samsung Galaxy Note 3, de exemplu, este primul terminal al companiei sud-coreene cu conectivitate USB 3.0. Pentru ca acest standard este compatibil si cu USB 2.0, asta nu inseamna ca trebuie sa va schimbati computerul pentru a va incarca telefonul sau pentru a face o sincronizare.

Marele beneficiu este altul: daca aveti un port USB 3.0 disponibil, clipurile 4K filmate cu telefonul vor ajunge pe computer de patru sau cinci ori mai repede. In plus, specific acestei interfete este si un curent sporit. Astfel, in loc sa va incarcati phabletul cu 0,5A de la USB 2.0, vi-l incarcati de aproape doua ori mai repede de la cei 0,9A transmisi pe o interfata USB 3.0. Avand in vedere ca vorbim de o baterie de 3200 mAh in cazul noului phablet lansat de Samsung, acest avantaj este destul de important.

Abia astept sa pun mana pe un Galaxy Note 3 pentru a vedea cu ochii mei rata de transfer de care este capabil si autonomia acestui terminal impresionant.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: