Fujitsu Lifebook U904 – un ultrabook cu o rezolutie extravaganta

Fujitsu Lifebook U904 – un ultrabook cu o rezolutie extravaganta

Pentru amatorii de gadgeturi exclusiviste, Fujitsu tocmai a anuntat un nou ultrabook cu un ecran de 14 inci cu numele de

fujitsu lifebook u904 ultrabook intel haswell

Fujtisu s-ar putea sa nu fie prima optiune in momentul in care cochetati cu ideea de a achizitiona un sistem ultraportabil high-end. Daca trecem insa peste preconceptii, noul U904 s-ar putea sa atraga suficient de multe priviri, incat sa justifice si o achizitie.

Anuntat zilele trecute, noul ultrabook a fost infatisat ca fiind solutia perfecta pentru a-i imputernici pe cei care vor sa-si atinga potentialul indiferent unde sunt, la munca sau la joaca. Pentru ca nu puteau lipsi superlativele absolute din prezentare, acesta este cel mai subtire ultrabook pe segmentul sistemelor ultraportabile de 14 inci. Se incadreaza in doar 15,5 milimetri grosime si are o masa totala de 1,36 kilograme.

Fata de alte modele care au fost anuntate in ultima perioada sau care au ajuns deja in magazine, acest model duce conceptul de HiDPI la un alt nivel datorita rezolutiei extravagante de 3200 x 1800 pixeli. Avand in vedere ca si panoul folosit este de tip IGZO, cu siguranta nu veti face un compromis nici pe partea de unghiuri de vizibilitate sau acuratete a culorilor.

Standard, acest sistem vine cu o autonomie extinsa fata de alte modele din aceeasi serie, cu o tastatura luminata, un modul 4G/LTE integrat si cateva functii avansate de securitate. Va putea fi achizitionat atat cu SSD-uri sau hard disk-uri hibride (SSHD), cat si impreuna cu porturi replicatoare care ar trebui sa satisfaca si cele mai deosebite scenarii de utilizare.

In ceea ce priveste hardware-ul, desi va puteti construi o configuratie proportionala cu bugetul, importante sunt specificatiile maxime. Ca urmare, Lifebook U904 poate fi achizitionat impreuna cu un Intel Core i7-4600U, pana la 10GB de memorie RAM si Anytime USB Charge. Aceasta din urma este o tehnologie care va permite sa va incarcati gadgeturile pe USB chiar si atunci cand sistemul este inchis.

Nu avem inca un pret oficial pentru acest model, ar trebui insa sa ajunga in magazine in urmatoarele saptamani si sa fie livrat cu 2 ani de garantie standard.

Citește și: