FlameStower transforma puterea focului in energie electrica [+VIDEO]

FlameStower transforma puterea focului in energie electrica [+VIDEO]

FlameStower este numele unui nou gadget care va va ajuta sa nu mai ramaneti fara cand va aflati departe de civilizatie.

FlameStower baterie upgrade update

Daca aveti o pasiune pentru tehnologie, dar nu rezistati tentatiei de a merge deseori in mijlocul naturii, atunci este inevitabil sa aveti o problema cu In definitiv, atata timp cat nu gasiti o priza in pamant trebuie sa compensati in vreun fel acest neajuns. Bateriile masive cu un port USB reprezinta o solutie temporara, pe termen lung insa, aveti nevoie si de ceva, mai mult sau mai putin, regenerabil.

FlameStower este un astfel de dispozitiv revolutionar care s-ar putea sa va faca viata mai usoara.

Atata timp cat aveti o sursa de foc, orice aparat ce se poate alimenta la USB si-a gasit sursa de energie electrica. Trecand peste faptul ca acest clip de un minut si jumatate va explica tot ce trebuie sa stiti, as dori sa atrag atentia asupra faptului ca nu aveti nevoie decat de un pic de apa si de un cablu de incarcare. In rest, e ca si cum ati fierbe un ou. Doar ca intre timp, la capatul celalalt al firului, nu se intareste oul, ci… se incarca telefonul. 🙂

La aceasta ora, cum se intampla de obicei cu astfel de dispozitive, FlameStower cauta sa obtina finantare prin KickStarter pana pe 24 octombrie. Daca va grabiti si investiti 80 de dolari in aceasta jucarie, in jurul lunii decembrie ar trebui sa-l aveti livrat acasa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: