Fara gluma, Ashton Kutcher devine inginer de produs la Lenovo [VIDEO]

Fara gluma, Ashton Kutcher devine inginer de produs la Lenovo [VIDEO]

Dupa ce l-a interpretat pe , Ashton Kutcher isi ia in serios rolul de antreprenor in IT printr-un post de inginer la Lenovo.

lenovo yoga tablet ashton kutcher product engineer

La prima vedere, cum s-a intamplat cu alte vedete gen Will I Am, Alicia Keys sau Jessica Alba, angajarea lui Ashton Kutcher la Lenovo este un simplu exercitiu de marketing. In realitate insa, actorul pe care s-ar putea sa-l stiti datorita rolului principal din ultimele doua sezoane din Two and a Half Men, este destul de priceput in acest domeniu aflat intr-o rapida evolutie. Mai mult decat atat, postul sau de inginer de produs pleaca de la o diploma de inginer in biochimie pe care actorul a obtinut-o de la Universitatea din Iowa. Tot Kutcher are la activ investitii foarte profitabile in companii de software si retele de socializare, gen Foursquare, AirBnB, Path, Skype sau Fab.com. Este cofondatorul unui fond de investitii cu numele A-Grade Investments.

Ashton Kutcher imaginea Lenovo

Acest anunt vine in aceeasi zi in care compania, a anuntat cu entuziasm doua noi tablete de 8 si 10 inci cu numele de Yoga Tablet. Aparent, Kutcher se va implica direct in designul si software-ul tabletelor Yoga pe viitor, in contextul in care contractul semnat intre cele doua parti este pe mai multi ani.

,,Acest parteneriat trece dincolo de limitele traditionale prin integrarea lui in organizatia noastra ca inginer de produs. Ashton ne va ajuta sa inovam prin provocarea ipotezelor actuale, prin introducerea unei noi viziuni si aducandu-si contributia sa tehnica la tabletele Yoga si la alte dispozitive.” Astfel a definit David Roman, director de maketing la Lenovo, intentia din spatele angajarii lui Ashton Kutcher.

Desi este greu de apreciat la aceasta ora ce se va intampla pe termen lung cu acest parteneriat, un lucru este sigur. Nu stiu daca are vreo legatura cu faptul ca dar in clipul de mai jos face o treaba foarte buna in a ne convinge de utilitatea noilor tablete, printr-un entuziasm in exprimare ce pare contagios.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: