20 feb. 2013 | 11:33

Far Cry 3 primeste patch „stufos”

ACTUALITATE
Far Cry 3 primeste patch

Far Cry 3 este unul dintre cele mai bune jocuri de anul trecut, iar Ubisoft incearca sa multumeasca in continuare fanii, oferind update-uri regulate pentru acesta. Cel mai nou patch al sau repara cateva mici probleme, insa si adauga noi modalitati de a explora jungla de pe insulele Rook.

FarCry 3

Pe partea de single player, noul patch pentru Far Cry 3 aduce un nou nivel de dificultate, intitulat „Master”, care va testa la maxim abilitatile celor mai priceputi jucatori. Animalele, piratii si soldatii de pe insule vor fi mult mai putin tolerante la adresa lui Jason Brody, ceea ce sugereaza ca AI-ul a fost modificat si nu cantitatea de gloante pe care inamicii pot sa o incaseze. Cei care nu mai ai ce sa faca in campanie pot dupa noul patch sa reseteze toate zonele controlate de jucator si sa le dea inapoi piratilor. Astfel, acestea pot fi cucerite din nou.

Si multiplayer-ul din Far Cry 3 a primit ceva atentie in noul patch, in special pe partea de creare de harti. Poti acum gasi mai multe harti create de acelasi autor, iar creatorii pot primi acum feedback de la utilizatori. Sistemul de matchmaking a extins timpul de votare pentru alegerea hartii urmatorului meci,

Nu stim inca momentul exact in care jocul va primi acest update, insa cu siguranta nu va mai dura mult pana cand clientul de Uplay va cere acordul jucatorilor sa il instaleze.