Facebook pregateste lansarea unui smartphone in aprilie

Facebook pregateste lansarea unui smartphone in aprilie

Facebook pregateste un nou eveniment de presa pe 4 aprilie in care se asteapta anuntarea unui smartphone propriu.

Smartphone Facebook

Daca in urma cu ceva timp discutam despre o posibila lansare a unui telefon propriu, iata ca Facebook pregateste un nou anunt in aprilie. Invitatiile trimise catre presa contineau un mesaj destul de ambiguu: „Veniti sa vedeti noua noastra casa din Android”. Daca gigantul social nu pregateste vreun nou serviciu pentru utilizatorii de Android, atunci mai mult ca sigur ar trebui sa asistam la prezentarea oficiala a unui terminal.

HTC Myst

Zvonurile vorbesc despre o colaborare dintre Facebook si HTC care ar trebui sa se concretizeze prin lansarea noului HTC Myst, un smartphone mid-range numai bun pentru socializarea online. Telefonul ar trebui sa fie bazat pe o configuratie dual-core la 1,5GHz, procesor Qualcomm, 1GB RAM, 16GB memorie interna, o camera de 5 megapixeli si un display de 4,3 inci. HTC Myst ar putea fi lansat cu LTE incorporat si este asteptat sa ruleze Android Jelly Bean.

Momentan inca neconfirmate, astfel de informatii nu fac decat sa ne stimuleze curiozitatea cu privire la evenimentul din 4 aprilie, cand speram ca vom vedea in sfarsit un Facebook Phone adevarat.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: