Facebook mai pregătește un Like, dar cu alte conotații

, 10 Dec, 11:10

Din cauza numărului mare de contexte în care nu exprimă ceea ce simţiţi vizavi de un subiect, cei la Facebook vor introduce un altul.

Facebook thumbdown like dislike update fan follow

Este una dintre cele mai vechi probleme ale utilizatorilor de Facebook. Care este soluţia atunci când un prieten postează articole, imagini sau diverse detalii despre dezastre naturale, accidente, decese, probleme de sănătate şi multe alte manifestări similare? În practică, cei mai mulţi dintre noi dau Like din lipsă de altceva, deşi Like-ul cu siguranţă nu este cel mai potrivit în acel moment.

Cei de la The Telegraph au obţinut informaţii de la surse apropiate de companie cum că Facebook lucrează la un buton a cărui funcţionalitate va avea valoare de exprimare a simpatiei vizavi de un subiect. Deşi ,,simpatizează” pare mult mai ineficient decât like ca număr de caractere, se pare că aceasta ar fi direcţia spre care se îndreaptă oficialii gigantului în socializare. Ca multe alte funcţii introduse de Facebook, aceasta este rezultatul unui hackaton intern ce avea ca scop asocierea unei stări psihologice cu un gest pe virtual menit să exprime sobrietate. Printr-un sistem de filtrare încă necunoscut, nici măcar nu va exista respectivul buton dacă nu se potriveşte într-un mod vizibil contextului.

La ora actuală, nu există un termen clar pentru implementarea acestei funcţii ipotetice, motiv pentru care veţi continua pentru o perioadă de timp să folosiţi butonul Like chiar pentru decesul unui actor precum Paul Walker sau al unui politician precum Nelson Mandela.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail