Facebook „intra in business-ul” de carduri cadou

Facebook „intra in business-ul” de carduri cadou

Daca simteati ca Facebook nu v-a invadat suficient de mult viata voastra si a cunoscutilor, de acum puteti oferi prietenilor carduri cadou create de companie.

Facebook carduri cadou

In cadrul unui eveniment desfasurat ieri la New York, Mark Zuckerberg a iesit pe scena si a inceput sa vorbeasca despre reinventarea business-ului de carduri cadou. Cateva minute mai tarziu, cardurile Facebook au fost anuntate. Achizitionabile prin Facebook.com, noile carduri cadou… pot fi facute cadou, unor prieteni si acestia le vor primi acasa dupa ce si-au confirmat adresa de livrare pe site. Vorbim de carduri reale, similare cu cele de credit, ce pot fi incarcate cu bani prin intermediul retelei de socializare. Diferenta dintre acestea si alte cateva sute de carduri valorice este ca nu sunteti foarte limitat in ceea ce priveste optiunile de cheltuire. Banii de pe un card Facebook pot fi cheltuiti la Sephora, Target, Jamba Juice si Olive Garden. Desi cateva branduri exista doar in SUA, initiativa a fost gandita ca una internationala, motiv pentru care in scurt timp noi parteneriate vor largi exponential utilitatea unui astfel de card. Cardurile nu sunt de unica folosinta si, dupa ce le-ati primit, pot fi reincarcate oricand de cate prieteni sau de catre posesor.

Gandite de Facebook ca o noua metoda de a castiga ceva bani, sunt de parere ca marea masa a utilizatorilor va fugi de astfel de creatii. Nu de alta, dar indiferent cate magazine sau restaurante partenere va reusi sa aiba Facebook in cadrul acestei initiative, tot banii cash vor ramane, cel putin pentru o perioada modalitatea de a ii face cadou unui apropiat. Mai exista un aspect care pare ca este trecut cu vederea, reticenta oamenilor de a face cadouri reale prietenilor printr-un mediu virtual si Facebook e cel mai bun exemplu. Din 1,13 miliarde de dolari incasati de companie in ultimul trimestru, doar 15 milioane au provenit din cadouri si posturi promovate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI