Evernote sufla si in iaurt implementand un nou sistem de securitate

Evernote sufla si in iaurt implementand un nou sistem de securitate

In incercarea de a linisti utilizatorii care si-au pierdut increderea in masurile de securitate ale companiei, Evernote vrea sa implementeze un nou tip de autentificare.

Evernote securitate dubla parola

Dupa ce in urma cu o saptamana anuntam , care s-a reflectat in resetarea parolelor tuturor utilizatorilor, astazi anuntam un nou set de repercursiuni.

Cu toate ca si-a asigurat clientii, printr-un comunicat de presa, ca datele personale nu au fost puse in pericol, sa nu-si piarda abonatii. Pentru ca atacul hackerilor de saptamana trecuta afecteaza sentimentul de siguranta pe care il aveau utilizatorii serviciului, echipa din spatele aplicatiei a promis implementarea unui noi sistem de autentificare, similar cu cel folosit de Google sau Blizzard si care este intitulat two-step authentification. Practic, veti avea o aplicatie de smartphone care va va genera o parola unica pe care sa o folositi la logare de fiecare data cand folositi Evernote.

,,Planuiam deja sa dam drumul la autentificarea in doi pasi, catre toti utilizatorii pana la sfarsitul acestui an. Acum acceleram respectivele planuri.

Pentru ca dupa razboi multi eroi se arata, un purtator de cuvant al companiei i-a asigurat pe cei de la ca implementarea noului tip de autentificare nu este o masura aplicata de frica migrarii utilizatorilor la alte servicii similare de notite cross-platform.

Citește și: