27 mai 2013 | 15:20

Evernote pentru WP8 se integreaza mai bine cu sistemul de operare

ACTUALITATE
Evernote pentru WP8 se integreaza mai bine cu sistemul de operare

Una dintre cele mai populare aplicatii cross-platform de notite in orice format, in versiunea de WP8.

Evernote WP8 WIndows Phone 8 update

La fiecare cateva zile, o noua aplicatie care si-a generat un public numeros pe iOS si Android ajunge pe Windows Phone 8 intr-un . Evernote se numara printre aceste aplicatii. Chiar daca nu a trecut foarte mult timp de la ultimul update semnificativ al versiunii de WP8, Evernote continua sa imbratiseze cu entuziasm functiile avansate pe care Microsoft la pune la dispozitia dezvoltatorilor. Ma refer aici la functionalitatea Live Tile-urilor.

Odata cu 3.1, va puteti agata pe ecranul principal al smartphone-ului diferite elemente din aplicatie pentru acces rapid. Astfel puteti sari de exemplu printr-un singur tap la inregistrarile in format voce sau cele in format text. Daca folositi intens Evernote si va incanta in special functionalitatea Snippet View, in care puneti laolalta bucati de text din diverse surse, de acum le veti putea accesa ulterior si in format landscape, nu doar portret. Astfel, daca v-ati obisnuit sa tastati tinand telefonul pe lateral, in acelasi mod veti putea si sa lecturati respectivul continut. Avand in vedere ca aceste modificari semnificative au fost integrate cu ocazia unui update de genul 3.1, sunt curios cate noutati vom vedea odata cu versiunea 4.0.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele