A doua generatie de Cut The Rope va fi gata de sarbatori

A doua generatie de Cut The Rope va fi gata de sarbatori

Printre cele mai populare francize de jocuri pentru mobil nu se numara doar Angry Birds, ci si multe alte titluri, printre care si .

iOS Android lansare Cut-The-Rope-2

Trecand peste risipa enorma de timp cauzata de jocurile pentru mobil, destul de sus in varful ,,piramidei consumatorilor” se afla .

Un joc foarte popular printre cei mici si mari deopotriva, Cut The Rope deja poate fi descarcat intr-o multime de variante – Cut The Rope, Cut The Rope: Experiments, Cut The Rope: Time Travel si Pudding Monsters.

Incercand probabil sa atraga atentia asupra faptului ca franciza nu a murit nici pe departe, creatorii seriei tocmai au anuntat ca nu mai e mult si vor fi terminat urmatorul joc complet nou construit pe acelasi concept. Este vorba de Cut The Rope 2. Avand in vedere ca titlurile din aceasta serie la nivel global au generat 400 de milioane de download-uri cu o medie de 60 de milioane de jucatori activi pe luna in prima jumatate a lui 2013, cei de la ZeptoLab spera ca acelasi lucru se va intampla si cu Cut The Rope 2.

,,Ramanem dedicati misiunii noastre de a examina stiinta divertismentului. Asta inseamna sa construim experiente pe care jucatorii le indragesc.” Astfel a vorbit a vorbit Misha Lyalin, directorul companiei dezvoltatoare, despre principiile care stau la baza noului titlu.

Cut The Rope 2 il va avea in continuare pe personajul principal Om Nom, insa va introduce noi caractere, medii ambiante interactive, o noua poveste, plus mici ajustari la mecanica de joc.

In cazul in care sunteti fani al seriei, vestea buna este ca nu mai trebuie sa asteptati decat doua sau trei luni pana la lansare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: