14 mart. 2013 | 13:40

Dishonored: The Knife of Dunwall se lanseaza in aprilie

ACTUALITATE
Dishonored: The Knife of Dunwall se lanseaza in aprilie

In cazul in care nu stiati, Dishonored, unul dintre cele mai bune jocuri de anul trecut, va primi un DLC de single player, care va dezvalui o alta parte a povestii. Este vorba despre „The Knife of Dunwall”, o noua campanie care ne pune in rolul unuia dintre antagonistii jocului original: asasinul Daud.

Dishonored The Knife of Dunwall

Fiind vorba despre un nou erou, jocul va introduce noi personaje, noi zone ale orasului pe care nu le-am explorat alaturi de Corvo si noi abilitati si gadget-uri pentru a duce la bun sfarsit obiectivele. Daud imprumuta o mecanica pe care am vazut-o prima data in Assassin’s Creed: Brotherhood, putand sa isi cheme colegii din fratia asasinilor pentru a-l ajuta sa in luptele cu inamicii. De asemenea, acesta va putea folosi prafuri sau mine pentru a-si incapacita inamicii.

Probabil cea mai atractiva parte a lui Knife of Dunwall, este faptul ca vei vedea anumite secvente din Dishonored din alta perspectiva, inclusiv inceputul jocului, care serveste drept punct de inceput pentru conflictul intregului joc. Moralitatea se intoarce de asemenea, Daud avand optiunea de a incerca sa isi repare greselile din trecut (asasinarea imparatesei), sau de a se afunda si mai mult in intuneric, ucigand tot ce ii sta in cale.

Noul DLC pentru Dishonored se lanseaza pe 16 aprilie pe Xbox 360 si PC si pe 17 aprilie pe PlayStation 3. Pretul este stabilit la 10 euro/800 MS Points, insa nu va fi ultimul pachet extra pe care acest titlu il va primi. The Brigmore Witches este un urmator expansion, care va concluziona povestea lui Daud.