Dishonored primeste DLC in curand

Dishonored primeste DLC in curand

Bethesda a anuntat data de lansare pentru primul DLC dedicat noului Dishonored. Acesta se numeste Dunwall City Trials si va debuta pe 11 decembrie. Acesta va fi disponibil pe toate cele trei platforme pe care jocul a fost lansat: PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Dishonored

Incluse in noul DLC vor fi zece harti care vor testa abilitatile jucatorilor in tot felul de moduri, fiecare fiind bazat pe alte mecanici de joc. Unele vor necesita parcurgerea silentioasa, in timp ce altele vor pune jucatorul in fata unor valuri succesive de inamici. De asemenea, unele dintre acestea vor trebui duse la bun sfarsit intr-un anumit timp, iar toate rezultatele vor fi adunate si publicate pe leaderboard-uri online. Cei care vaneaza achievement-uri si trofee vor fi de asemenea multumiti, intrucat Dunwall City Trials va veni si cu suport pentru acestea. Partea cea mai buna este pretul, stabilit pentru 4,99 euro pe PC si PlayStation 3 si 400 MS Points pe Xbox Live Marketplace.

Din pacate, acest DLC nu prea urmeaza ideea initiala a lui Dishonored, care a fost o experienta condusa la fiecare pas de un fir narativ. Studioul Arkane si Bethesda ne asigura insa ca urmatoarele doua expansion-uri vor fi bazate predominant pe experiente noi de poveste in lumea fictiva a jocului.