Detalii noi despre duelurile din Diablo III

Detalii noi despre duelurile din Diablo III

Imediat dupa trecerea in noul an, Blizzard anunta ca a decis sa nu lanseze modul de joc PvP Arena pentru Diablo III. In locul acesteia, studioul a promis ca va include un mod clasic de dueluri, asemanator celui din Diablo II. Abia acum insa, am primit si informatii concrete despre acesta.

Diablo III

Wyatt Cheng, Technical Game Designer al jocului, a dezvaluit pe blogul oficial Battle.net detaliile patch-ului 1.0.7, care va aduce cateva modificari substantiale in joc si va adauga mult ravnitele dueluri. Pentru a accesa noul mod de joc, jucatorii vor trebui sa converseze cu Nek the Brawler in taverna din Tristram. Acesta va duce personajele intr-o zona noua, numita Scorched Chapel, singurul loc din joc in care acestea se pot lupta intre ele. Aici, jucatorii vor putea alege intre patru „niveluri”, fiecare cu propriile particularitati, insa confruntarile vor putea fi organizate doar in format Free-for-All intre doi, trei sau patru jucatori.

Blizzard a atentionat fanii ca in dueluri nu se pot crea echipe, nu vor exista reguli si nu se va tine evidenta unui scor. De asemenea, personajele Hardcore nu pot muri de tot in aceasta zona, iar durabilitatea echipamentului nu este afectata de lupte. Pentru a se intoarce in lumea normala a jocului, jucatorii pot folosi portalul prin care au venit, sau un town portal obisnuit.

Patch-ul 1.0.7 va aduce modificari claselor Wizard si Monk, noi retete pentru sistemul de crafting, o noua clasa de diamante si cateva modificari substantiale in sistemul Monster Leveling, in special cand vine vorba despre experienta adunata pe nivelul de dificultate Inferno. Aceasta versiune a jocului va fi disponibila in curand in Diablo III Public Test Realm, iar dupa testarea din partea comunitatii va ajunge si in jocul propriu-zis.

Citește și: