Diablo III nu mai primeste deathmatch

, 03 Ian, 13:34

Inca de la anuntul lui Diablo III am primit detalii despre un mod multiplayer Player versus Player de tip Team Deathmatch. Acesta urma sa aiba loc in arene online, separate de lumea principala a jocului si trebuia sa fie metoda principala de gameplay competitiv a jocului.

Diablo III PvP

Din pacate insa, la mai bine de jumatate de an de la lansare, Blizzard a decis ca este cazul sa renunte la aceasta componenta a lui Diablo III, intrucat nu putea indeplini standardele de calitate ale companiei. Avand in vedere ca nu exista nicio metoda pentru a purta lupte intre personaje, iar singura speranta a jucatorilor era Arena, compania a decis sa includa dueluri clasice, asemanatoare cu cele din Diablo II si World of WarCraft, care pot avea loc direct pe harta principala a jocului.

In timp ce s-a renuntat aproape complet la ideea de Team Deathmatch, cei care inca asteapta multiplayer competitiv de la acest joc se vor bucura sa auda ca noile dueluri vor fi incluse in urmatorul patch, care urca jocul la versiunea 1.07. Cand se va lansa acesta este greu de spus, intrucat Blizzard nu a oferit o data oficiala. Mai multe detalii gasiti pe blog-ul oficial Diablo.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail