Dead Space 3 vine si in Dev-Team Edition

Dead Space 3 vine si in Dev-Team Edition

Nici Dead Space 3 nu va fi ocolit de o editie speciala din partea EA Games. In timp ce suntem obisnuiti sa numim astfel de versiuni ale jocurilor „editii de colectie”, echipa Visceral si publisherul Electronic Arts prefera sa o numeasca „Dev-Team Edition”, care vine in numar limitat.

Dead Space 3 Dev Team Edition

Cei care vor sa intre in  posesia unui Dead Space 3: Dev-Team Edition, ar trebui sa se grabeasca, intrucat doar 5.000 de bucati vor fi realizate. Acestea se pot rezerva prin pre-comanda pe site-ul oficial EA Gear, insa este necesara plata in avans a celor 160 de dolari aferenti tranzactiei. Partea cea mai buna este ca nu conteaza pe ce platforma preferati jocul, intrucat fiecare isi poate alege editia favorita separat, continutul inclus in toate pachetele fiind standard.

Si totusi, ce contine Dev-Team Edition pe langa Dead Space 3? Totul o cutie metalica, in care se gasesc toate celelalte „bunatati”. In aceasta se gaseste o figurina de 8 inci  cu iconicul „Black Marker”, un biblioraft metalic (plin cu desene), un recipient de transportat lichide in forma de Med Pack, un carnetel ale carui coperti sunt realizate din piele, trei postere, sase carti postale, o carte de 96 de pagini cu desene de concept si doua pachete DLC:  First Contact bundle si Witness the Truth bundle. Fiecare dintre aceste pachete ofera accesul la cate o armura si cate o arma exclusiva.

Cei care prefera sa cumpere doar acest continut extra si sa achizitioneze jocul separat, fie prin Origin in format digital, sau intr-o alta editie speciala, pot compara doar pachetul Dev-Team Edition Add-On. Acesta ofera tot ce este amintit mai sus, minus jocul in sine. Acest lucru este posibil pentru ca variantele incluse in aceasta versiune speciala sunt realizate pentru America. In timp ce jucatorii de PC si PlayStation 3 nu vor avea probleme cu limitarea in functie regiunie, cei care vor jocul pe Xbox 360 nu vor putea rula jocul pe console din Europa sau Asia.

In cazul in care nu sunteti hotarati daca doriti sau nu sa cumparati Dead Space 3 Dev-Team Edition, iata cateva imagini si un trailer care prezinta continutul in detaliu:

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Dead Space 3 Dev-Team Edition/”/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: