Dead Space 3 nu primeste nimic special pe PC

Dead Space 3 nu primeste nimic special pe PC

Gamerii care prefera PC-ul s-au obisnuit in ultima vreme sa primeasca versiuni de jocuri clar superioare celor de pe console. Ei bine, Visceral Games a facut o declaratie nu tocmai incurajatoare pentru aceasta categorie de public, vorbind despre varianta de PC a lui Dead Space 3.

Dead Space 3

Titluri precum Assassin’s Creed III, Far Cry 3, Need for Speed: Most Wanted si mai tot ce a fost lansat anul trecut, au primit texturi si optiuni dedicate gamerilor de PC, precum suportul pentru DirectX 11. Ei bine, conform games.on.net, Dead Space 3 va fi un port direct, fara texturi la rezolutii mai intalte sau optiuni avansate. Suportul pentru actualul DirectX a fost eliminat, insa studioul a confirmat ca vor exista „cateva” setari in meniul jocului.

Avand in vedere modul in care fani au reactionat la anuntul includerii unei componente cooperative in joc si trecerea de la medii intunecate la o planeta inghetata si foarte luminata, aceste noi informatii nu sunt in avantajul lui Dead Space 3. In timp ce variantele de console cu siguranta se vor vinde la fel de bine (sau rau), indiferent de ce se intampla in editia pentru PC, cei care doreau sa joace acest titlu cu un mouse si tastatura se vor gandi cu siguranta de doua ori inainte sa puna banii jos pentru acest joc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: