Cut The Rope 2 se va lansa exclusiv pentru iOS în două săptămâni

Cut The Rope 2 se va lansa exclusiv pentru iOS în două săptămâni

ZeptoLab a anunțat cel de-al doilea joc din seria binecunoscută, Cut The Rope 2, care va fi lansat peste aproximativ două săptămâni.

Cut The Rope 2 IOS ANDROID WP8

Data promisă de lansare a acestuia este pe 19 decembrie, din păcate lansarea jocului Cut The Rope 2 va avea loc doar pentru platforma celor de la Apple, iOS. Utilizatorii de Android sau Windows Phone vor mai avea probabil ceva de așteptat până când vor putea downloada versiunea a doua pe platformele utilizate de ei. Cut The Rope 2 se spune că va fi destul de dificil, dar în același timp va fi destul de accesibil și pentru copii. Dependența în acest joc este creată de adăugarea de noi creaturi în fiecare lume din joc, unele din ele ajutând jucătorul iar altele fiind o piedică pentru terminarea nivelului. Universul Forest îl are pe Roto, un animal care transportă obiecte de sus în jos pe ecran, Junkyard îl are pe Blue care se poate multiplica, Lick va construi poduri cu limba sa în Sandy Dam, iar în Underworld, Boo te va abate de la traseu atunci când te lovește. Ultima lume este City Park care îl are pe Toss ce poate ține obiecte pe capul său.

Cut The Rope 2 va avea un preț de 0.99 Euro, ca promoție de lansare, și este posibil ca acest preț să fie menținut până la sfârșitul anului. Nu se știe nimic încă de versiunea de Android sau de Windows Phone.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: