Cum poate un robot sa fure dintr-un automat de sucuri? [VIDEO]

, 28 Apr, 15:00

Dintr-o pofta nestavilita de sucuri la doza, un francez a facut o investitie semnificativa intr- dintr-un automat.

Robot furt automat

Pentru ca filmul Terminator ne-a invatat ca nu este obligatoriu sa-ti folosesti cunostintele de robotica pentru lucruri bune, un francez pe care nu-l vom cunoaste probabil decat ca ioduremetallique a creat un robot expert la furat. Mai mult decat atat, a filmat actul ilicit si l-a postat pe YouTube. Din pacate intregul clip este in franceza, asa ca, daca aveti cunostinte in limba lui Voltaire probabil ca veti intelege mai multe decat cei mai multi dintre noi. In principiu este vorba de un robot ce pare destul de complex si probabil deloc ieftin, construit dintr-o .

Acesta din urma este controlat prin intermediul unui gamepad ce pare similar ca forma cu unul de XBOX. In teorie, partea de programare din spate are mari sanse sa nu fie foarte dificila, daca va pricepeti un pic la C++. Daca sunteti curiosi cum ati putea si voi sa creati un robot similar, exista o pagina dedicata proiectului disponibila pe sites.google.com. Cu multe poze si, din nou, complet in franceza, respectivul website s-ar putea sa faca o treaba foarte buna in a va lamuri cat de complicat sau de usor este sa sustrageti o doza de suc dintr-un automat.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

simplu nu e de facut, in niciun caz. O varianta relativ facila de a implementa asa ceva este utilizand microcontrollere PIC de la Microchip si motoare pas cu pas. Ca sa programezi asa ceva… trebuie sa ai experienta si de programare in assembler, pentru ca nu poti programa decat in limbajul dezvoltat de producator, care da, seamana cu C, dar necesita lucrul direct cu registrele. Robotelul ala poate fi foarte usor considerat o lucrare de diploma la noi in electronica/automatica si, probabil, nu numai la noi.

florin marculescu

sa moara dan voiculescu!! asta e cea mai aberanta metoda de-a lua suc gratis…se preteaza mai mult ptr marea majoritate homosexualizata de francezi care nu si-au gasit inca un partener….un peu a droit, un peu a gauche, ce la!! dans annale!!!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail