Cum interactionezi cu ochelarii Google Glass [VIDEO]

, 21 Feb, 12:10

Aflati pentru o lunga perioada in stadiu de dezvoltare, ochelarii Google Glass au fost un mister cand vine vorba de utilitatea lor in lumea reala.

Google Glass

Cu toate ca a trecut aproximativ un an de zile de cand am auzit prima oara despre acest produs, abia acum putem vedea cum arata un stream video prin prisma lui Google Glass. Cum poti interactiona cu Google Glass si cat de variate sunt comenzile pe care stie sa le interpreteze. Incepand cu comanda ,,ok, glass” pentru a initia o sarcina, ochelarii se pare ca sunt foarte responsivi cand vine vorba de raspuns la comenzi de orice gen.

Printre activitatile care mi-au sarit in ochi se numara o captura video, o captura foto, navigatia prin GPS, cautarea pe Google, cautarea pe Wikipedia, initializarea unui chat video de tip Hangout, expedierea unui SMS, trimiterea unui email sau traducerea unui cuvant prin Google Translate. In conditiile in care toate acestea pot fi initializate rapid prin comenzi audio, sistemul mi se pare foarte avansat.

La ora actuala nu este cunoscuta o data oficiala de lansare a gadgetului Google. Pentru un moment exista o singura varianta Google Glass pentru dezvoltatori cu un pret de o 1500 de dolari.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Eu ma gandesc numai la sutele de filmulete cu fail-uri ce vor aparea pe youtube inregistrate cu ochelarii astia :))

Pe de alta parte.. it’s kinda scary sa inregistrezi tot ce faci.

Poti sa copiezi LIKE A BOSS cu astia :))

Scurtu Sorin Izvoras

Se pare ca numai asa voi putea impune macar vestea existentei TV3D create inca din 1995 de mine.
Asa dar. Inca din 1995 am creat TV3D pe aparate TV obisnuite, fara „intermediari”- renumitii ochelari.
Procesul de obtinere este unul natural, corect teoretic si practic, ieftin mai ales fata de cel actual si , din cele constatate de mine, fara efecte negative fizice asupra celor ce-l folosesc.
Nu am fost acceptat de specialisti prin prizma renumitelor „zicatori” despre capra vecinului, sau – nu au reusit ei strainii si te gasesti tu-etc….
Pentru detalii, va stau la dispozitie- mobil O720951133 sau la E-mail de mai sus-
Cu respectul cuvenit
Scurtu Sorin Izvoras

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail