Cum interactionezi cu ochelarii Google Glass [VIDEO]

Cum interactionezi cu ochelarii Google Glass [VIDEO]

Aflati pentru o lunga perioada in stadiu de dezvoltare, ochelarii Google Glass au fost un mister cand vine vorba de utilitatea lor in lumea reala.

Google Glass

Cu toate ca a trecut aproximativ un an de zile de cand am auzit prima oara despre acest produs, abia acum putem vedea cum arata un stream video prin prisma lui Google Glass. Cum poti interactiona cu Google Glass si cat de variate sunt comenzile pe care stie sa le interpreteze. Incepand cu comanda ,,ok, glass” pentru a initia o sarcina, ochelarii se pare ca sunt foarte responsivi cand vine vorba de raspuns la comenzi de orice gen.

Printre activitatile care mi-au sarit in ochi se numara o captura video, o captura foto, navigatia prin GPS, cautarea pe Google, cautarea pe Wikipedia, initializarea unui chat video de tip Hangout, expedierea unui SMS, trimiterea unui email sau traducerea unui cuvant prin Google Translate. In conditiile in care toate acestea pot fi initializate rapid prin comenzi audio, sistemul mi se pare foarte avansat.

La ora actuala nu este cunoscuta o data oficiala de lansare a gadgetului Google. Pentru un moment exista o singura varianta Google Glass pentru dezvoltatori cu un pret de o 1500 de dolari.

 

Citește și: