Cum arata tehnologia viitorului in viziunea Microsoft? [+VIDEO]

Cum arata tehnologia viitorului in viziunea Microsoft? [+VIDEO]

Pentru ca banii nu sunt o problema, Microsoft cheltuieste sume fabuloase pentru a-si ilustra viziunea asupra tehnologiei viitorului prin astfel de clipuri spectaculoase.

Microsoft TechForum Future Envisioning

In cateva zile, Microsoft va face dezvaluiri legate de tehnologiile la care lucreaza, in cadrul TechForum, un eveniment anual al companiei care are loc in SUA. Pentru ca sunt mari sanse ca cei mai multi dintre noi sa nu ajunga acolo, gigantul din Redmond a creat un clip pentru a oferi o mostra legata de ce ne rezerva in urmatorii cativa ani.

Ecranele sensibile la atingere, a diverselor dispozitive sunt doar cateva puncte pe care compania americana vrea sa le surprinda in scurt metrajele sale. Faptul ca este atasata pur si simplu unui ecran de dimensiuni generoase pentru a trasfera informatii pare o implementare atat de plauzibila, incat nici nu-ti dai seama ca vorbim de viitor.

Dintr-un anumit punct de vedere Microsoft atrage atentia ca o parte semnificativa din elementele folosite in clip nu vor fi disponibile comercial decat in 2019.  Clipul a fost difuzat pentru prima oara in cadrul Envisioning Center, un sediu din Statele Unite al companiei, unde se desfasoara diverse experimente.

Citește și: