Crysis 3 – Cause and Effect Trailer

, 10 Ian, 13:40

Desi a fost anuntat inca de la E3 2012, imi vine greu sa cred ca in doua luni vom juca versiunea finala  a lui Crysis 3. Mai mult, am putut experimenta jocul pe viu atat la Dreamhack Bucuresti, cat si in varianta Multiplayer Alpha si tot nu imi vine a crede ca acest joc este in dezvoltare si ca suntem foarte aproape de aparitia sa.

Probabil cel mai mult ma lasa rece directia in care a mers povestea de dupa originalul Crysis, partea a treia avansand actiunea cu 20 de ani in viitor. Nici faptul ca cel de-al doilea joc ne-a lasat „cu ochii in soare” nu a ajutat foarte mult. Ei bine, seria de trailere 7 Wonders continua, iar noul clip realizat din secvente de gameplay pune un accent pe relatia dintre „cauza si efect”. Prefer sa nu povestesc ce se intampla in cele 90 de secunde de secvente in slow motion, insa va asigur ca merita un „play”.

Crysis 3 vine pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3 in luna martie si promite sa fie cel mai avansat joc de pe piata din punct de vedere tehnologic. Daca este adevarat vom vedea in curand.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail