Filozofia de produs din spatele LG G2, explicata intr-un clip oficial [VIDEO]

Filozofia de produs din spatele LG G2, explicata intr-un clip oficial [VIDEO]

Cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala care ar trebui sa aiba loc pe 7 august, cei de la LG au inceput intens promovarea

Urmatorul varf de gama LG poarta numele de G2, de o lunga perioada de timp acesta este primul terminal al sud-coreenilor in denumire.

Cu o configuratie de invidiat care in continuare ramane un mister destul de bine pazit, LG G2 a fost subiectul multor speculatii in ultimele cateva saptamani. Printre informatiile adunate pana la aceasta ora, se numara faptul ca va avea implicit ca ringtone o melodie cantata de Corul de Baieti din Viena. Manualul scapat pe internet recent ne-a adus la cunostinta faptul ca noul aparat va functiona cu un nano SIM si va integra o baterie decenta de 2610 mAh.

Deoarece clipurile filozofice par foarte eficiente in ultimii ani in a infatisa avantajele gadgeturilor care ne fac viata mai usoara, cei de la LG au lansat clipul de mai sus cu scopul de a face cateva referinte subtile la abilitatile remarcabile ascunse in G2. Trecand peste faptul ca scurt metrajul pe ansamblu este facut sa sensibilizeze, cateva afirmatii care s-au perindat pe ecran in particular sunt foarte insipirate ,,Tehnologia produce, oamenii creeaza”, ,,Tehnologia inregistreaza, oamenii fac istoria” si ,,Tehnologia se repeta, oamenii avanseaza”.

Prin intermediul unor astfel de clipuri, care nu trambiteaza specificatii hardware remarcabile, LG s-ar putea sa fi ales calea ceam mai potrivita pentru a-si promova noul terminal.

lansare lg g2 manual

Citește și: